Fem Pilota - Capçalera

Les partides del dimarts: vesprada lliguera

Participa

Salelles II i Moreno, de blau, s'enfrontaven a Vicent i Pinet, de roig, en la primera partida de la vesprada a Oliva.

Els quatre van oferir una partida espectacular amb grans pilotades. La parella roja de Vicent i Pinet va començar a dominar la partida 10 per 5, però a partir d'eixe moment es va veure una gran remuntada de la parella blava, amb jocs disputadíssims igualant a 30, on un equip feia val i l'altre el tombava. Així van estar una gran estona, i la partida va estar igualada fins al final. Amb 20 per 20, Salelles II i Moreno van agafar un gran ànim i van acabar emportant-se una gran partida. A la fi, 20 per 25 a favor dels blaus.

Per a la segona partida hi hauria un enfrontament de la Lliga de Raspall: Marrahí, Seve i Raúl, de roig, contra Guadi, Brisca i Miravalles, de blau.
 
La partida va tindre un clar domini del trio blau, que necessitaven els punts i no van defraudar, fent una magnífica partida. Miravalles va estar espectacular, clavant tots els quinzes i Brisca i Guadi van oferir un gran joc. Per altra banda, l'equip roig, després d'una ratxa guanyadora, no va tindre el seu dia i no acabaven d'agafar ritme. A la fi, 25 per 5 per a Guadi, Brisca i Miravalles.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article