elmusa

'Pilota a l'Escola' s'inicia als instituts

Món Escolar

PilotaViu / FPV / València.

Ahir dijous, 15 de febrer, el programa 'Pilota a l'Escola' duia a terme la primera pressa de contacte amb els professors de secundària inscrits. Enguany serà la primera volta que el programa tindrà també un part dirigida als instituts o centres de secundària.

A esta primera sessió assistiren, el president de la Federació, José Daniel Sanjuan, el coordinador de Pilota de la GVA, Sebastià Giner, tècnics federatius i de la Generalitat, a més d'un bon nombre de docents. L'objectiu de la reunió era l'explicació de tots els passos a seguir per part dels centres, així com l'explicació de per què naix esta part del projecte.

26 centres són els pioners en esta primera edició, que consistirà en una competició dividida en tres fases. Una inicial, que serà interna, en l'àmbit de cada institut, de la que eixiran 4 equips representants de cada centre. Estos quatre equips jugaran una fase intercomarcal, en la que els centres s'agruparan tenint en compte la proximitat geogràfica. La competició acabarà amb la disputa de la fase final al Poliesportiu de Massalfassar el dia 16 de maig.
 

Alguns dels docents amb Sebastià Giner (GVA) i Begoña Castillo (FPV) després de la sessió. FOTO: FPV

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article