Fem Pilota - Capçalera

La Federació de Pilota presenta el Campionat Autonòmic de galotxa - Trofeu El Corte Inglés

Galotxa

Paco Durà / València.

La Federació de Pilota Valenciana va presentar la 43a Edició del Campionat Autonòmic de galotxa, en un acte al que van assistir el President de la Federació, junt amb altres directius, com el vicepresident de galotxa, Fede Oliva o el voordinador de pilota de la Generalitat, Sebastià Giner, representants dels clubs participants i jugadors de diferents categories, ja que enguany seran quasi 180 els equips participants entre les modalitats de carrer i trinquet, tant a nivell d'aficionats com a escoles de pilota. Per part del Corte Inglés estava el responsable de Relacions Públiques y Comunicació, Pau Pérez Rico, que va posar de relleu en el seu parlament la intenció de la seua empresa de seguir patrocinant esta competició i ajudant a la promoció d’un esport tan emblemàtic per als valencians.
 
El president de la Federació, Daniel Sanjuán, també va pronunciar unes paraules per agrair la col·laboració que al llarg de més de quaranta anys ve prestant El Corte Inglés al Campionat de Galotxa. I també va animar a tots els clubs presents a seguir competint i participant en un campionat que any rere any se supera i acapara l'atenció dels aficionats a la pilota.
 
Marquesat-Montserrat, primer “plat fort” del campionat
El Campionat Auntonòmic de galotxa començarà el proper dia 24. I en primera categoria hi haurà un grup únic de huit equips. En la jornada inaugural destaca el duel entre els equips de Ovocity-Marquesat i Lanzadera-Montserrat. En les altres partides, el campió Kiwa-Quart s’enfrontarà a Albuixec;  Massalfassar-Meliana i Faura-Beniparrell.
 

Comença una nova edició del Trofeu El Corte Inglés de galotxa. Foto: Paco Durà
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article