Les lligues de llargues i palma es presenten al Museu Arqueològic d'Alacant

Ratlles

PilotaViu / FPV / Alacant.

El Museu Arqueològic d'Alacant va ser l'escenari de la presentació de la XXXIV Lliga a Llargues i la XXVI Lliga a Palma "Trofeu Diptació d'Alacant". L'acte va comptar amb la presència del president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán i del Vicepresident de la FPV, Vicent David Molines, juntament amb el coordinador de Pilota Valenciana de la Generalitat, Sebastià Giner i el nou diputat d'esports d'Alacant, Juan José Castelló.

Estigueren presents al costat dels seus jugadors, el regidor d'esports de Polop, el regidor d'esports de Sella, la regidora d'esports d'Agost, i l'alcalde d'Agost, juntament amb el regidor d'esports de Poble Nou de Benitatxell, que enguany serà seu de les finals de llargues i palma.

La multitudinària presentació va ser el lloc escollit per al començament de la Lliga, que enguany compta amb 36 poblacions i un total de 69 equips. Gràcies a la Diputació d'Alacant cada equip participant rep samarretes, calendaris, cartells, esparadraps i pilotes per a jugar durant els mesos de competició.

Vicent Molines va manifestar que les xifres de participació han pujat notablement respecte dels últims anys, Molines també va posar en valor el treball de tots els membres del comité de ratlles, i de l'esforç dels encarregats de cada club que porten el pes del treball perquè els seus equips funcionen. També va voler donar les gràcies a la Diputació d'Alacant per la confiança i fidelitat i va felicitar al nou diputat pel seu càrrec.

Sebastià Giner va mostrar la seua alegria d'estar present en la presentació del Trofeu Diputació d'Alacant, recordant els seus temps com a jugador, i va posar èmfasi en "la necessitat del treball conjunt de les administracions, destacant en aquest cas l'ajuda de la Diputació per més de 30 anys".

Per la seua banda, Juan José Castelló va destacar "el procés actual de revitalització que viu la pilota valenciana, el compromís de l'entitat provincial amb el món de les llargues, i el treball de l'anterior secretari del comité de ratlles, Jesús Cortell, que ha sigut determinant en els darrers anys perquè la pilota valenciana continuara viva a Alacant".

En la segona part de l'acte es va retre un sentit homenatge a l'anterior secretari del comité a ratlles i vicepresident actual d'Alacant, Jesús Cortell, per tota la seua trajectòria i esforç per la recuperació de les ratlles a la província i a favor de la selecció de pilota valenciana, la de categoria sub 21 i l'absoluta. Cortell va estar emparat pels seus germans i va rebre el caliu de tots els clubs, juntament amb la Federació i la Diputació.
 

Jesús Cortell rep un sentit homenatge en la presentació. Foto: FPV
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article