elmusa

El Verger i Xàbia B, primers líders de la II Lliga Comarcal Marina Alta de Raspall

Participa

Hem passat la primera jornada de la II Lliga Comarcal Marina Alta de Raspall i ja ha començat a rodar la pilota pels 8 equips participants en la Lliga.

Divendres debutaven, al Trinquet Municipal de Pedreguer, els equips de Pedreguer B i Xàbia B amb victòria per a l'equip visitant que va guanyar 5 per 25 en esta primera partida del grup A.

Dissabte es jugava, al Trinquet Municipal d'Ondara, la partida del grup B entre Ondara i els Poblets amb victòria 25 per 10 per l'equip local.

Diumenge de matí es jugava, al Trinquet Municipal de Xàbia, la partida entre el Xàbia A i el Pedreguer A que es resoldria amb victòria sels locals 25 -5.

Per acabar la jornada es jugava al carrer de la Pilota del Verger la partida entre El Verger i Dénia del Grup B que es decantava del costat local 40-20.

Per tant el Verger es posa primer al Grup A i el Xàbia B ho fa al Grup B.
 

Xàbia B va guanyar 25 per 5 a Pedreguer B. Foto: CPV Pedreguer

Este cap de setmana continua la Lliga i ho fa amb partides a quatre escenaris repartits per tota la comarca de la Marina Alta.

Divendres dia 16 a partir de les 20.00 h, al Trinquet Municipal de Pedreguer, tindrem la primera partida de la segona jornada amb l'enfrontament entre Kiko, Pablo i Vicent, del Pedreguer A i Carles, Josele i Miguel de l'Ondara, equips del Grup B.

Dissabte 17 a les 16.00 h, al carrer Sant Josep dels Poblets, continuem amb la partida que enfrontarà l'equip dels Poblets i el Xàbia A, també del Grup B.

Diumenge 18 els toca jugar als equips del Grup A i ho faran tots de matí.

A les 10.30 h, al Trinquet Municipal de Dénia, es jugarà la partida entre Jordi, Andreu i Terrades de l'equip de Dénia i Joan, Joanber i Ángel del Pedreguer B. També de matí, al Trinquet Municipal de Xàbia, a les 11.30 h es jugarà l'última partida de la jornada entre el Xàbia B, format per Cento, Joan i Tomaqueta, i l'equip del Verger, amb Álex, Martinet i Flare.
 

Xàbia A va derrotar Pedreguer A per 25 - 5. Foto: CPV Xàbia

Lluís Miralles
Pedreguer

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article