elmusa

El Campionat Autonòmic de Galotxa es presenta en la seu d'El Corte Inglés

Galotxa

Paco Durà / València.

Demà, dimecres, a les 20 h, es farà la presentació del XLIII Campionat Autonòmic de Galotxa, Trofeu El Corte Inglés, acte que tindrà lloc al local de la firma patrocinadora en l'avinguda de França del cap i casal. Allí està prevista l'assistència del president de la Federació de Pilota i d'altres directius, així com representants de la firma que des de fa més quaranta anys ve patrocinant la competició més important a nivell aficionat.

Debuta Tavernes Blanques i torna Godella
Per a la present edició s'han inscrit quasi 180 equips, repartits en sis categories que juguen en carrer, altres cinc que juguen en trinquet, cinc més d'equip escolars, base de la modalitat, i altra categoria exclusivament femenina. Entre els clubs que més destaquen per la seua participació cal donar especial menció a les entitats de la Pobla de Vallbona, que suma un total de 15 formacions, seguida de Massalfassar, amb 12 equips, els 11 amb què compta Meliana i els 10 de Torrent. També torna a la competició el club de Godella, mentre que Tavernes Blanques participarà per primera vegada en esta competició.

Foios i Borbotó seran baixa en primera categoria
En la màxima categoria de carrer participaran huit equips: Albuixec, Beniparrell, Faura, Marquesat, Massalfassar, Meliana, Montserrat, i els campions del 2017, Kiwa-Quart de les Valls. És de notar la baixa de dos equips emblemàtics del Campionat, com són Foios i Borbotó, que per distints motius enguany són baixa en primera, després de molts anys. En el cas de Foios, pareix que tenen problemes per fer un equip de primera, pel fet que Alberto Jurado encara no s'ha recuperat del tot de la greu lesió. I Borbotó, simplement, van baixar i jugaran en segona.

Pel que respecta a la modalitat de trinquet, enguany hi haurà altres huit formacions: Alfara de la Baronia com a vigent campió, Llíria, Pobla de Vallbona, dos equips de Riba-roja, altres dos de Torrent, i Vinalesa.
 

Quart de les Valls és l'actual campió. Foto: Miquel Navarro
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article