Fem Pilota - Capçalera

Les partides del dimarts: partida amb premi Savipecho amb poca brillantor

Participa

La primera partida del dimarts a Oliva enfrontava a Vicent i Pinet, de roig, contra Salelles i Moreno, de blau.

Magnífica partida i molt igualada. Els quatre jugadors ho donaven tot, no donaven cap pilota per perduda. La parella roja va demostrar un gran joc, amb un Vicent que va estar espectacular amb grans tretes, pilotades per dalt i una raspada espectacular que travessava tot el trinquet. El seu company Pinet va fer bon treball davant, parant a dreta i esquerra les pilotades fortes. Li costava acabar els quinzes però a la fi ho aconseguia. També va fer un magnífic joc la parella blava, en la que Salelles, el jugador de casa, al principi li costava remar la partida però a mesura que anava calfant-se vam començar a veure les seues grans pilotades, com ell sap, apretant prou a la treta, cremant la pilota de bot de braç i salvant pilotades dificilíssimes baix de la careta. El seu company Moreno també li costava al principi agarrar joc però ho donava tot sense abaixar el cap i buscant totes les pilotes. Cada equip feia el joc des del dau però l'últim joc va decaure del costat de la parella roja a la part del rest. A la fi, 25 per 20 i victòria per a Vicent i Pinet.
 
La segona partida tenia un premi de 200 euros de l'empresa Savipecho. Ricard i Sanchis, de roig, s'enfrontaven a Moncho i Canari, de blau.

Esta partida va tindre un clar domini per part de la parella blava, deixant als rivals a 0. Tots vam eixir un poc sorpresos per la partida, per què pensàvem que una partida amb premi jugarien tots a més no poder però no va ser així, la parella blava va sentenciar de seguida la partida amb molts pocs errors. Canari està en un moment magnífic i el públic es va quedar bocabadat amb una raspada del 6 bombejada directa al tamborí. El seu company Moncho pràcticament no va cometre cap error, fent bones pilotades per dalt, bones tretes sense massa potència però al lloc, i de raspada sempre intentava llevar-li-la al punter. Per altra banda, la parella roja va sorprendre el mal dia que tenien, no els eixia res. Sanchis, amb la seua gran pilotada, li baixaven de la galeria o anaven dalt de l'escala i Ricard ho intentava però la pilota no aconseguia fer mal, i Canari rematava amb facilitat. Finalment 25 per 0 a favor de la parella blava.

Torna a llegir ací totes les partides del dimarts.

Miquel Colomar / Oliva.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article