elmusa

Comença la II Lliga Comarcal Marina Alta de Raspall

Participa

El divendres 9 de febrer començarà la II lliga Comarcal Marina Alta de Raspall.

En esta segona edició hi ha implicats 6 clubs de pilota valenciana de la comarca que presenten 8 equips en total, i compta amb la col·laboració del Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA) i el patrocini de Milar Electrodomèstics.

Han presentat un equip els clubs de Dénia, els Poblets, el Verger i Ondara i han presentat dos equips els clubs de Pedreguer i Xàbia.

Els 8 equips s'han dividit, per sorteig, en dos grups que competiran, primer, en 6 jornades regulars, que s'allargaran fins al 25 de març, i després en les fases finals.

Els grups han quedat així:

Grup A:
-Pedreguer B
-Xàbia B
-El Verger
-Dénia

Grup B:
-Ondara
-Els Poblets
-Xàbia A
-Pedreguer A

La primera jornada començarà divendres dia 9 a les 20.00 h i enfrontarà, al Trinquet Municipal de Pedreguer els equips del Pedreguer B i Xàbia B que estan al grup A.
L'endemà, dissabte 10, continuarem al Trinquet Municipal d'Ondara a les 17.00 h amb la partida entre Ondara i els Poblets del grup B.
Diumenge de matí a les 11.30 h al Trinquet de Xàbia continuen els enfrontaments del grup B amb la partida entre el Xàbia A i el Pedreguer A.
I Diumenge 11 a les 17.30 h al carrer de la Pilota del Verger acabarà la jornada amb la partida entre el Verger i el Dénia.
Els clubs que organitzen la lliga ho fan amb la il·lusió del fet que tots s'apropen a l'esport que estimen i el puguen gaudir.

Lluís Miralles
Pedreguer

Comentaris

Batiste percha Els poblets
1.

enhorabona! amb el nou format de partides es podrà assistir a totes elles divendres vespra, dissabte vesprada, diumenge matí i vesprada
salut i pilota!!!!

Comenta aquest article