elmusa

Saps quin pilotari actual va ser cantant del grup Motel 510?

Sabies Què?

PilotaViu / València.
 
Una de les històries que ens va descobrir el programa especial sobre la pilota de 'Territori Sonor' va ser la de Rubén Miravalles. El jugador professional de raspall va contar, al programa d'À Punt, la seua experiència com a músic, concretament com a cantant d'una banda de rock.
 
«Assatjàvem en un local de Novetlè, al costat de Xàtiva». El grup, amb el qual van estar dos anys assajant i fins i tot fent algun concert, es deia Motel 510. «No gravàrem mai res. Si no recorde malament, arribàrem a tindre set cançons pròpies, però després de dos anys, un dels companys se'n va anar a estudiar a Albacete. I altres, per temes de treball ja no podíem assajar el que tocava, així que vam decidir deixar-nos-ho», va assegurar el mitger del Genovés.
 
De fet, com a curiositat, el mateix Miravalles va confessar a PilotaViu que, al vestidor el van batejar com «El puma latino», precisament per esta faceta seua de cantant.

Miravalles és un dels pilotaris que formarà part de la XXV Lliga Professional Bankia de Raspall. Amb els seus companys Guadi i Brisca, debutarà el pròxim dissabte 3 de febrer en el trinquet de la Llosa de Ranes.
 

Miravalles era el cantant de Motel 510
 

Miravalles ha preferit el camí de la pilota. Foto: Ulisses Ortiz
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article