elmusa

Marc, Pere i Tomàs II s'emporten els tres punts de Benissa

Escala i Corda

PilotaViu / Benissa.

L'equip de Marc, Pere i Tomàs II s'ha endut la victòria en la tercera jornada de la XXVII Lliga Professional Bankia d'Escala i Corda. El trio que representa Pedreguer-Masymas ha anat per davant durant tota la partida i ha acabat imposant la seua pegada.

Marc i els seus han entrat al trinquet de Benissa amb més encert i s'han pogut avançar 15 per 35. Tanmateix, l'equip de Murla, format per Genovés II, Fèlix i Monrabal han donat guerra fins a igualar el marcador a 35 i a 40. Semblava que la partida tornava a començar i que qualsevol dels dos equips es podia endur el triomf, especialment pel bon paper que estava desenvolupant Fèlix. Però el trio roig ha pagat l'esforç de l'intent de remuntada i Marc, Pere i Tomàs han fet els últims quatre jocs de la partida per a deixar el 40 per 60 en el marcador.

Amb esta partida ja han debutat els sis equips de la competició. Les formacions encapçalades per Puchol II, Marc i Pere Roc II han aconseguit els tres punts en joc i es situen en la part alta de la classificació.

La pròxima cita de la Lliga arribarà al trinquet de Sueca el pròxim divendres amb el duel entre l'equip de Genovés i Francés.

Per a veure totes les notícies relacionades accediu ací: Notícies XXVI Circuit Professional Escala i Corda.

Per a veure el calendari, els resultats i la classificació accediu ací: Calendari, resultats i classificació XXVII Circuit Professional Escala i Corda.


El trio de Marc ha sumat els seus tres primers punts. Foto: Funpival
 

Comentaris

Comenta aquest article