elmusa

La Copa Generalitat busca els seus finalistes

Frontó

PilotaViu / València.

La Copa Generalitat d'esta edició es juga a la modalitat de frontó i ja afronta les seues semifinals. Els equips de la Pobla de Vallbona i Quart de les Valls apunten com a candidats a la final per distintes raons. Els de la Pobla de Vallbona són els que han accedit com a campions de frontó a esta modalitat que uneix els equips triomfadors de les modalitats de pilota més practicades. Per la seua banda, l'equip de Quart de les Valls ha accedit a la disputa de la Copa pels seus èxits en la modalitat de galotxa però els seus jugadors Moro i Alejandro són grans frontoners, habituals en les finals de les competicions més importants del joc indirecte valencià.

Evidentment, els equips habituals en la variant de frontó són els que estan tenint menys problemes per a avançar de fase. És el cas de l'equip de La Pobla de Vallbona, que amb Pasqual i Zarzo superaven còmodament el seu envit de quarts contra Bicorb, més habituats al raspall. Igual passava en l'eliminatòria entre Quart de les Valls i Alfara de la Baronia, on Moro i Alejandro imposaven el seu domini. Parcent passava la seua eliminatòria contra Sella, mentre que el quart semifinalista serà Murla que guanyava en l'eliminatòria més igualada de totes davant l'equip de Benidorm.

Per a este cap de setmana ja s'anuncien les semifinals, que han quedat encreuades de la següent manera en la categoria amateur:
CPV El Racó de la Pilota Pobla de Vallbona contra CPV Murla
CPV Parcent contra CPV Quart de les Valls.

Pel que fa a la categoria juvenil, Marquesat, Vinalesa, Sella i Montserrat són els equips que passaven a semifinals. Els de Marquesat guanyaven a Benidorm en una eliminatòria molt interessant, Vinalesa es desfeia de Bicorb, Sella feia el propi amb Beniparrell mentre que Montserrat també guanyava a Meliana.

Les partides de semifinals enfrontaran a Marquesat i Vinalesa per una banda, i per altra a Sella i Montserrat.

Les finals de les dues categories s'han programat per a la matinal del dia 11 de febrer en el frontó municipal d'Almussafes, una mostra més del suport del consistori de la Ribera Baixa així com del seu club de pilota.
 

Moro de Massalfassar és un gran pilotari de frontó. Foto: Museu de la Pilota del Genovés
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article