elmusa

Les partides del dimarts: partides de color blau

Participa

Com cada dimarts, el trinquet d'Oliva obria les portes amb una nova partida. Salelles i Ricardet, de blau, s'enfrontaven a Pau de Gavarda i Feo, de roig.

La partida va començar amb un gran domini de la parella roja, fent 10 per cap. Tanmateix, com passa quasi sempre, es va veure una gran remuntada per part de la parella blava, amb Salelles salvant pilotes increïbles i parant les pilotades de bot i braç de Feo. A Ricardet li costava acabar els quinzes i Pau li les tornava in extremis, però li va pillar el truquet i va començar a tancar els quines, sobretot gràcies a la seua volea. Els últims jocs es van fer eterns, amb els dos equips arribant fent vals. A la fi 25 per 15 per a Salelles i Ricardet.

La segona partida tenia per un costat a Montaner i Josep, de roig, i per l'altre a Moncho i Brisca, de blau.

Esta partida va tindre un clar domini de la parella blava, cometent pocs errors no forçats per part de Moncho, que va fer un gran joc amb una gran palma, amb l'esquerra, bona pilotada per dalt i encertat en la raspada. Brisca, el pilotari de casa, a pesar de tindre un problemeta en el quàdriceps, va poder aguantar tota la partida, jugant grans raspades i quan agafava la pilota a l'aire, a mig gas, travessava tot el trinquet. La parella blava va aplegar a estar per davant 15 per 5 però de rivals formaven una parella que, a pesar d'estar perdent, no van abaixar el cap i van continuar jugant a més no poder. Montaner i Josep van poder remuntar dos jocs però no tenien el dia a favor seu. Així i tot, es va veure un gran joc amb l'elegància de Josep, sempre jugant a dues parets i amb una gran pilotada de palma. El seu company Montaner va fer unes grans raspades i molt bones tretes. Al remat 25 per 10 a favor de Moncho i Brisca.

Torna a llegir ací totes les partides del dimarts.

Miquel Colomar / Oliva.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article