elmusa

Els alumnes de 4t de primària del Col·legi Hernández gaudeixen del renovat Pelayo

Participa

El passat 16 de gener els alumnes de 4t de primària del Col·legi Hernández de Castelló (la Ribera Alta) van visitar de nou el trinquet de Pelayo. Aquesta visita ha sigut diferent de les anteriors, ja que aquest any han pogut gaudir de totes les remodelacions realitzades en els últims mesos.

El trinquet llueix una nova imatge després de canviar-se el sòl, a més a més de modificar la llotgeta d'autoritats i comptar amb un nou videomarcador d'última generació.

La visita va començar en la zona d'exposició del Museu de la Pilota del Genovés, on es posa en valor la indumentària, els articles inèdits de reconeguts jugadors i una col·lecció de pilotes per a conéixer com han anat canviant al llarg del temps.

Fredi (exjugador professional) ens va explicar mitjançant una breu introducció i un vídeo, la història del trinquet de Pelayo des de la seua construcció fins a l'actualitat.

Per últim, el que més va agradar als nostres alumnes va ser poder gaudir de jugar a raspall, i sobretot el fet d'haver jugat a Pelayo, «La Catedral de la Pilota Valenciana».

Com ens va dir Fredi «quan un jugador de pilota s'anunciava a Pelayo, ja podia anar a jugar a qualsevol trinquet».

Una experiència inoblidable per al nostre alumnat que fa que conega i estime la pilota.
 Òscar Estrada
Mestre del Col·legi Hernández

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article