elmusa

Les partides del dimarts: molta pilotada per dalt

Participa

La primera partida de la vesprada al trinquet d'Oliva enfrontava les parelles d'Iván i Ricardet, de blau, contra Momblanc i Pinet, de roig.

Va ser una partida molt bonica. La parella roja va començar dominant, volien guanyar la partida i així va ser. Pinet parava totes les tretes d'Iván que anaven com un míssil, i va fer molta pilotada de tu a tu amb Ricardet. Pinet estava encertat amb uns espectaculars carxots fortíssims des del 5 que anaven en direcció a la careta, impossibles de jugar per al rival, i el seu company Momblanc cada pilota que li venia de braç i volea anava de part a part del trinquet i significava mig quinze. Per altra banda, la parella blava va fer un grandíssim joc però no tenien el seu dia. Ricardet no aconseguia acabar tots els quinzes i quan passaven al rest la majoria de pilotes abaixaven de la galeria. Iván va fer el que va poder, amb unes pilotades per dalt que anaven enceses i una raspada que travessava el trinquet. Van aconseguir igualar un 15 per 5 en contra i no es van rendir en cap moment, però la pilota no estava a favor seu. A la fi, 25 per 15 per a Momblanc i Pinet.

Guadi i Canari, de blau, s'enfrontaven a Moltó i Gabi, de roig, en la segona partida.

El públic va gaudir d'una espectacular parella blava, amb un Canari que buscava totes les pilotes a dretes i esquerres, les agafava de bot i braç entre el 6 i el 7 i no fallava el quinze. De raspada sempre buscava tocar la careta o la muralla, mai pel mig del trinquet. Per altra banda, es va veure un gran joc de Guadi, que en la partida 5 per 5 i al dau, va passar a jugar unes pilotades davant i ell sols va acabar el quinze. El rest blau va fer unes grans tretes picades al 6 que anaven direcció a la careta, difícils de tornar per al rival. Per altra banda, es va veure una parella roja que amb 5 per 15 perdent van remuntar fins a igualar la partida. Moltó tenia falta al 7 però així i tot, les tretes anaven espectaculars. Els seus rebots també eren molt bons, enviant la pilota de part a part del trinquet i, com sempre, la seua pilotada per dalt i la raspada van ser increïbles. Gabi parava moltes pilotades de palma amb l'esquerra o de manró i va estar molt encertat amb la volea. Amb la raspada li costava més acabar els quinzes però així i tot va fer un gran joc. A la fi, 20 per 25 a favor de Guadi i Canari.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article