L'assemblea de ratlles defineix les lligues de 2018

Ratlles

Pau Molins / València.
 
El passat dissabte, 15 de gener, una vegada disputada la Supercopa, que va guanyar Sella, es va celebrar l'esperada assemblea de ratlles. De la cita havien d'eixir definits els equips que conformaran les lligues de llargues i palma de l'any 2018. Com anàvem avançant a PilotaViu, en els últims mesos hi ha hagut alguns moviments importants pel que fa al fitxatge de jugadors. Això ha fet que hi haja importants novetats de cara a les pròximes competicions.
 
Orba i Relleu jugaran en primera de palma
Tant Orba com Relleu estaven molt pendents d'esta assemblea. Després de fitxar els primers a Sacha i Conillet, i els segons a Sergi d'Agost, faltava veure en quina categoria podrien jugar. Cap dels dos tenia dret a defensar una plaça en primera. No obstant això, l'assemblea va decidir, després d'un llarg debat, amb la votació corresponent, incloure'ls als dos en la màxima categoria de palma.
 

Sacha torna al club del seu poble amb Conillet després d'un gran cicle a Parcent. FOTO: Ulisses Ortiz
 
D'aquesta manera, tal com es va acordar dissabte, hi haurà dos grups de 5 equips cadascun. El campió i subcampió de la segona categoria de l'any passat, Sella i Benasau respectivament, també jugaran enguany en primera.
 
Jan se'n va a Murla, que ocupa la plaça de la Vila joiosa en 1a de llargues
La pròxima lliga de primera de llargues estava més clara, però encara així hi ha una gran novetat. La Vila joiosa ha renunciat a la seua plaça, i el seu treure, Jan, torna a casa per a competir contra els millors amb l'equip de Murla.
 
A més, d'una banda s'ha de destacar la presència de dos equips de Sella en primera, i la tornada a la competició d'Ontinyent. La ciutat de la Vall d'Albaida torna després d'uns anys. Jugarà en tercera.
 
S'espera que federació faça públic el calendari en les pròximes dates. En qualsevol cas, la competició començarà a finals de febrer i acabarà pràcticament amb els primers rajos del sol d'estiu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article