Sella guanya la Supercopa de Ratlles

Ratlles

PilotaViu / FPV / El Poble Nou de Benitatxell.

El Poble Nou de Benitatxell va acollir, el passat dissabte, la disputa de la Supercopa de Ratlles, que enfrontava Benidorm, campió de la Lliga de llargues, contra Sella, campió de la Lliga de perxa.

La partida va començar a les 15.00 h amb un bon ambient i, com s'esperava, es va desenvolupar amb molta igualtat, amb uns parcials de 0-2, 2-2, 4-4, 4-6, 7-7. A partir d'este moment, els de Sella (Jesús, Quico, Piripi, David i Dani) van imposar la seua llei i veterania en una modalitat, la perxa, que podríem dir que l'han feta seua després d'un munt de triomfs, acabant la partida per 10 a 7 davant una gran formació, la de Benidorm (Jose Luis, Vicente, Juan, Rafa, Paco, Navarro i Royo), que a punt estigueren de donar la sorpresa. Sella es converteix així en el supercampió de les modalitats a ratlles després d'un bon 2017 en què el club ha aconseguit molts títols.

Lliuraven els trofeus, José Daniel Sanjuán, President de la Federació de Pilota Valenciana; Josep Femenia, alcalde de Benitatxell; Vicent Molines, Vicepresident de la Federació; els regidors Toni Pérez i Vanessa Jaime, de Sella i Manolo Segarra, regidor d'esports de Benitatxell.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article