Fem Pilota - Capçalera

El Joc del Poble farà un programa especial dissabte al Puig

Frontó

El Joc del Poble / PilotaViu / València. 
 
L'equip d'El Joc del Poble eixirà, este dissabte, dels estudis de Ràdio Godella per a traslladar-se al frontó José Antonio Montesa del Puig. Allà, a partir de les 12 hores, es gravarà un programa especial, dedicat a repassar el 50 aniversari que, durant tot l'any 2017, ha celebrat el club Amics del Frontó del Puig.
 
Pels micròfons d'El Joc del Poble passaran, durant dos hores de programa, molts dels protagonistes del mig segle, d'un dels clubs més grans i importants de la pilota valenciana. Jugadors professionals i amateurs, socis fundadors, membres de la junta directiva i representants institucionals, jugadors de l'escola, comunicadors i figures històriques conformen les diferents taules que hi ha preparades.
 

La partida amb Aritz Lasa i Mikel Olazabal. un dels grans actes del 50 aniversari. FOTO: Museu de la pilota del Genovés
 
El programa es podrà seguir en directe al mateix frontó J.A Montesa del Puig, i també en streaming a través del Facebook "Penya Pilotaris El Puig". Així mateix, al canal d'ivoox d'El Joc del Poble es penjarà el programa complet perquè qui vulga, el puga escoltar quan i on ho desitge.
 
L'entrada al frontó es lliure. A partir de les 12 hores, tothom està convidat a gaudir de la ràdio en directe amb El Joc del Poble, que amb la col·laboració de PilotaViu i Ràdio Godella, eixirà per primera vegada fora dels estudis, per a fer un programa que estarà carregat de protagonistes i sorpreses.
 
Demà, divendres 11 de gener, es publicarà, com és habitual, el capítol de la setmana d'El Joc del Poble. Esta vegada els protagonistes seran els membres del Club de Pilota Lanzadera Montserrat, flamants campions de la Copa Interpobles Edicom.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article