elmusa

Les partides del dimarts: iguals a 20

Participa

La primera partida del dimarts 9 de gener a Oliva, enfrontava Salelles i Feo, de roig, contra Vicent i Leandro, de blau.

El pública va veure una magnífica partida, res a vore amb la de la setmana passada. Va ser una partida d'aquelles que a tots agrada vore, amb els jugadors deixant-se la pell per a guanyar la partida i igualant a 20, amb eixa emoció de no saber qui guanyarà. Per una banda estava la parella blava, amb un Leandro que lluitava totes les pilotes i ho parava tot, que quan les tenia de volea o bot de braç anaven com un míssil i el seu company Vicent, també va estar espectacular, amb unes grans tretes, raspades del 9 a la llotgeta, bones bot i volees i rebots espectaculars. La parella blava va estar per davant en el marcador fins al 5 per 15, però, de sobte, va començar una gran remuntada per part de la parella roja. El públic ens vam quedar de pedra. La parella roja va dir "a per ells" i per ells van anar. Salelles i Feo van començar a estar més encertats i a jugar al màxim, amb uns grans bot de braç de Feo amb la dreta i amb l'esquerra que anaven letals baix de la careta i raspades col·locant la pilota al lloc. Salelles, el pilotari de casa, va començar malament però mai abaixa el cap i sap recuperar-se, va començar a cremar més la pilota amb les tretes i a fer rebots dificilíssims a un pam de terra, i per eixe motiu van aconseguir guanyar la partida. A la fi 25 per 20 a favor de l'equip roig.

La segona partida també va ser magnífica com la primera. Ricard i Brisca, de roig, s'enfrontaven a Moncho i Tonet IV, de blau.

La parella roja va començar de manera espectacular, dominant la partida, amb un Ricard que no té una treta forta però sempre la juga dos parets i ben col·locada. Va jugar molts bons bot de braç i volees que van salvar moltes pilotes en què l'equip contrari buscava la llotgeta i també va jugar molts bons rebots col·locant la pilota difícil per al rival i passant al punter jugant amb valentia i mai abaixant el cap. Brisca, altre pilotari de casa que ara es troba en un bon estat de forma, té una gran pilotada, sobretot quan les juga per dalt. No perdona amb les volees i els bot de braç, que suposen quinzes assegurats i va fer un gran joc sense rendir-se. Per altra banda, la parella blava també va fer una remuntada espectacular com a la primera partida. Tonet sempre és un espectacle amb la seua valentia i demanat totes les pilotes, avisant sempre al seu company quan ha de jugar-la. És un pilotari que també va molt bé per dalt, amb una volea que del 9 te l'envia a la galeria, un bot de braç increïble i molt bones raspades amb les mans fortíssimes per terra. El seu company Moncho no estava encertat del tot amb la pilotada per dalt però en va parar una amb l'esquerra de palma, pel mig del trinquet, que és d'admirar. Va estar molt encertat amb la raspada i els rebots i una vegada més va demostrar que és un jugador que tampoc abaixa el cap i sempre ix a guanyar. A la fi 25 per 20 a favor de l'equip blau.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article