Fem Pilota - Capçalera

Traiguera acull una jornada formativa en pilota per a mestres i professors

Món Escolar

El divendres 19 de gener, a la localitat de Traiguera, es realitzarà la I Jornada formativa de Pilota Valenciana amb el nom 'Enganxa't a la Pilota Valenciana. Va de bo!', dirigit als docents d'Educació Física d'escoles i instituts de les comarques de Castelló. El grup de professionals del CEFIRE volen encetar així un itinerari formatiu que constarà d'esta jornada inicial, de huit hores de durada, i de dos cursos, posteriors, de nivell I i nivell II, en què s'anirà aprofundint en els indrets del món de l'esport dels valencians i valencianes de forma progressiva. Este itinerari es realitzarà també en altres zones del territori valencià, per tal de fer-ho extensiu a tots els professionals.

La jornada, que se celebrarà a la localitat castellonenca, tindrà un caràcter eminentment pràctic (sis de les huit hores). D'esta manera s'arrimarà el món de la pilota als docents amb les seues particularitats d'espai, materials... i es realitzaran tallers pràctics que els tractaran d'explicar com aplicar les modalitats més conegudes a les seues classes.

Per a realitzar estes jornades, els membres del CEFIRE han volgut comptar amb la participació de César Beltrán, Lluís Ramos, Ivan Fenollosa i Alberto González, tots ells docents d'Educació Física, membres de clubs de pilota de Castelló i Almassora, tècnics i monitors de l'àrea d'escoles municipals i amb experiència en l'aplicació de la pilota a l'àrea d'Educació Física. També oferirà una ponència inicial Sebastià Giner, coordinador de pilota a la Generalitat Valenciana.

La inscripció continua oberta fins al 10 de gener, si bé les places són limitades.

Punxeu ací per descarregar el programa: "Enganxa't a la pilota valenciana. Va de bo!"

Enllaç per a sol·licitar permís per a assistir a cursos o Jornades: ací.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article