Fem Pilota - Capçalera

Les partides del dimarts: gran remuntada de Pablo i Brisca

Participa

Dani i Ibiza, de blau, i Iván i Leandro, de roig, eren els pilotaris anunciats per a la primera partida del dimarts a Oliva.
 
La partida va tindre un clar domini per part de la parella roja, amb un Leandro espectacular que no va cometre quasi errors. Feia tots els quinzes amb unes grans pilotades de totes les maneres, mentre que el seu company Iván encenia les pilotes amb el bot de braç i amb unes raspades que travessaven tot el trinquet. Gràcies al joc dels dos van fer que els blaus es quedaren a zero. Dani i Ibiza van jugar i jugar fins l'últim quinze però no tenien la sort de cara i no trobaven la llotgeta. A la fi, 25 per 0 a favor dels rojos.

La segona partida enfrontava Sergio i Raül, de roig, contra Pablo i Brisca, de blau.

El públic va disfrutar d'una magnífica partida. La parella blava va ser capaç de remuntar un 15 per 0 en contra. Pablo va tindre un fort colp en el glutis i va estar coixejant durant una estona, però el de Barxeta no es va rendir, sinó que va aguantar amb valentia per a poder remuntar i acabar guanyant la partida. Per altra banda, els rojos també van jugar a molt bon nivell. Brisca i Raül van jugar gran pilotades l'un contra l'altre. Sergio va fer gala del seu gran bot de braç, amb pilotades que del 9 anaven directes a la galeria. Els quatre pilotaris van estar espectaculars, però finalment Pablo i Brisca es van endur la victòria per 15 a 25.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article