Sacha i Conillet fitxaran per Orba

Ratlles

PilotaVeu / El Joc del Poble / Orba.
 
Després de la final del II Circuit de Llargues La Bolata, els jugadors de l'equip de Parcent, Sacha i Conillet, van confirmar als micròfons d'El Joc del Poble el que ja es rumorejava amb força durant tot el matí. L'Ajuntament d'Orba vol apostar per fer un gran equip en la primera categoria de la Lliga de llargues, que també puga disputar el Circuit La Bolata (només els millors ho poden fer). I per això volen fitxar a Sacha i Conillet.
 
Això sí, les incorporacions no estan assegurades al 100%, ja que tot dependrà de si Orba disposa d'una plaça en la lliga de primera, que actualment no té (està en segona). Conillet ho explicava així:
 
"Era hora de tornar i donar-los una alegria al poble. Tenim la il·lusió de donar alguna cosa pel poble, i que el poble responga i fer més afició. Encara no se sap qui formarà part de l'equip, tot dependrà de si tenim plaça en primera o no, perquè ni Sacha ni jo podríem jugar en categories inferiors. Si tinguérem plaça en la màxima categoria, l'equip el formarien jugadors que ja estan a Orba en segona, més Sacha i jo. Sacha potser estaria més fixe, i jo per a quan m'ho permeteren les partides al trinquet. El treure el faria Jordi Arbona".
 

Conillet i Sacha en la final de la Bolata de 2016. Foto: Ulisses Ortiz

D’aquesta manera, l’equip de Parcent tanca un cicle d’èxits (de moment és dominador del Circuit La Bolata, per exemple) i haurà de recompondre’s. El mercat de fitxatges a les ratlles continua menejant-se, després de la incorporació de Sergi d’Agost al club de Relleu que ja vos vam anunciar a mitjans de novembre. 

Escolteu el programa sencer d'El Joc del Poble. amb les declaracions de Sacha i Conillet, mitjançant el reproductor o punxant ací.Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article