elmusa

Montserrat i Quart de les Valls es juguen la Supercopa de galotxa

Galotxa

PiotaVeu / FPV / València.

El carrer de pilota Conrado Casanova d’Alfarb serà el lloc on es tanque, dissabte 23 de desembre, la temporada de galotxa amb les finals de la 23a edició de la Supercopa, on jugaran Quart de les Valls i Montserrat, pel títol absolut, i de nou Montserrat, en este cas contra Marquesat, per la copa de juvenils.

La competició en què s’enfronten els campions de la galotxa pel títol de millor equip de la temporada es jugarà dissabte, a partir de les 15.30 hores. El primer trofeu en joc correspondrà a la categoria juvenil, amb la partida on els equips de Lanzadera Montserrat i Ocovity Marquesat, que jugarà la seua primera Supercopa, seran els protagonistes. Els joves de Montserrat, defensors del títol guanyat en el 2016, que tenen al seu bot Joel com a jugador més determinant, es jugaran el seu segon trofeu de l’any davant la formació de l’escola de Marquesat, actual campió de l’Autonòmic El Corte Inglés. Els jugadors locals Carlos, Vicent i Adrià hauran de fer valer el fet de jugar en casa i emportar-se el segon campionat de la temporada, ja que guanyaren l’Edicom-Interpobles fa unes setmanes.

Una vegada es complete la final juvenil arribarà el torn de la final absoluta. Kiwa Quart de les Valls, campió en la passada edició, i Lanzadera Montserrat, guanyador del trofeu fa dos edicions, es jugaran la copa de supercampions de galotxa de la temporada. En el cas de l’equip del Camp de Morvedre, campió de l’Autonòmic El Corte Inglés, hauran d'escollir entre tots els jugadors que podrien jugar: Javi “Moro”, bot referència dels últims anys; Juan Carlos “Xato”, un dels mitgers amb més intenció; Guillermo, potser el mitger amb més pegada de la pilota; Alex, una promesa que s’està fent realitat; Juan Antonio, l’alma mater del club; Bervis, un feridor com ja no queden o Miguel Angel, un altre feridor de nivell. Per part del club de Montserrat, que ha aconseguit jugar tant la final absoluta com la juvenil, el seu equip més probable serà el que va endur-se el passat Interpobles-Edicom, amb Oscar fent el bot de part a part, el jove Javi jugant al mig, Carlos en punta acabant les pilotes que toca i un segur en la ferida com és Rafa.
 

Carlos d'Alfarb jugarà la final juvenil en el carrer del seu poble. Foto: FPV

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article