Parcent guanya el Circuit la Bolata per segon any consecutiu

Ratlles

PilotaVeu / Orba.

En el dia d’ahir, diumenge 17 de desembre, Orba celebrava una gran festa de pilota al carrer. La localitat de la Marina acollia la final de la segona edició del Circuit La Bolata, i el guanyador va ser el mateix que l’any passat. Parcent, format per Àngel, Sacha, Conillet, Germán i Iván, es va imposar per un clar 10-1 davant El Campello, amb Martínez, Mario, Miki, Tendero i Jose Berenguer.

Des de la banca de Parcent, Àngel va declarar als micròfons d’El Joc del Poble: “Després d’un inici de competició millorable, hui hem tingut el dia, ens ha eixit tot i som campions”. El president del club, Ivan, es mostrava molt content per la victòria i destacava la qualitat del torneig. “Este torneig és increïble, cada setmana és en un poble i hui el carrer d’Orba estava de gom a gom per a veure'ns”.

A l’altra banda trobem un equip del Campello que a penes va ser capaç de fer un joc. Martínez, la banca del Campello, assegurava que el seu equip no havia tingut el dia, i que no havia pogut competir la final contra el seu rival. Recordava que en la passada Lliga de llargues els va passar el mateix davant Benidorm, però es mostrava confiat del futur que té El Campello amb el planter. “Hem de treballar i seguir amb paciència”.

El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicen Marzà, va acudir a veure la final. També va estar present a Orba el director general d’Esports, Josep Miquel Moya; el diputat d’Alacant Gerard Fullana; el coordinador de pilota, Sebastià Giner; el vicepresident de la Federació, Vicent Molines; el gerent de l’empresa “la Bolata”, Berto Perelló; l’alcalde del municipi Ignasi, Cervera; la regidora d’esports, Melissa Catalá, i l’alcalde dels campions, Màxim Revilla.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article