El Campello i Parcent lluitaran pel títol del II Circuit La Bolata

Ratlles

PilotaVeu / FPV / València.

El II Circuit La Bolata de llargues arriba a la seua fi i ho fa amb el que es pot considerar un cartell sorpresa després de la jornada de semifinals disputada el passat divendres a Castell de Castells.

La població de la Marina Alta, un clàssic referent dins de les modalitats de ratlles, dictava sentència i enviava directament El Campello i Parcent a la final que es disputarà el pròxim diumenge dia 17 de desembre en el carrer Major d'Orba.

La jornada de semifinals va començar el passat divendres amb una partida de promoció de categoria juvenil en què s’alineaven els jugadors que en un futur pròxim seran el present de la Lliga de llargues. A continuació, cap al migdia, s’anunciava la primera semifinal, que enfrontava la formació del Campello i la de Benidorm, equip que havia arrasat durant la fase de classificació. És per això que es pot considerar una sorpresa la seua derrota per 10 a 5. La partida va estar marcada pel bon fer de Martines al traure i els restos de Mario i Miki, molt encertats en tot moment. L'equip de Benidorm no es va adaptar com calia al carrer de Castell i es va quedar fora de la competició davant la sorpresa de la major part dels aficionats.

Per la vesprada es va disputar la segona semifinal entre l’actual campió, l’equip de Parcent, i Sella. En esta partida es va viure un gran remuntada, ja que els de Sella anaven davant i amb una important diferència en el marcador arribaven a posar un 5 a 1. Els de Parcent no tiraren la tovallola, tot el contrari, anaven jugant cada vegada millor, tant Àngel al traure com Germán al rest van ser fonamentals per poder véncer en esta semifinal que finalment va acabar amb el resultat de 6 a 10 per als de la Marina Alta.

El diumenge que ve es resoldrà el II Circuit La Bolata quan els de Parcent i El Campello s’enfronten pel títol a partir de les 12.00 hores al carrer Major d'Orba.
 

Parcent va guanyar de nou Sella en la reedició de la final de l'any passat. Foto: FPV

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article