elmusa

Pasqual de la Pobla guanya amb solvència l’Individual de Frontó

Frontó

Pau Molins / Xest.
 
En el matí de hui diumenge, 11 de desembre, el frontó de Xest rebia les dos finals més importants del 31é Campionat Individual de frontó - Trofeu President de la Generalitat. En la final de categoria especial, Pasqual de la Pobla passava per damunt d’Adrián de Museros i guanyava per 41-22. Anteriorment, en la final de primera categoria, Àlex Alandes consumava una gran remuntada davant Zarzo,l per 41-37.
 
La final de la màxima categoria començava marcada pel retràs en l’arribada d’un dels jugadors, Adrián de Museros. A causa d'això no ha pogut calfar bé, la qual cosa probablement es notava a l’inici. Un Pasqual molt sobri feia un quinze darrere d’un altre fins a arribar al 18-0. En eixe moment, Adrián trencava la sèrie aclaparadora del seu rival i el frontó es desfeia en ànims per al de Museros.
 

Pasqual (blau) i Adrián (roig) en els instants previs a la final. FOTO: Pau Molins
 
A poc a poc, Adrián anava sumant i la partida es normalitzava en alternança de quinzes guanyats per cadascú. Es veien bones jugades i això ho agraïa el públic. No obstant això, Pasqual tenia una renda molt important que no desaprofitaria. Molt sobri, buscant dobles parets i tirant de cames quan Adrián apretava, s’acostava amb pas ferm cap al triomf.
 
Finalment, Pasqual de la Pobla s’imposava per un clar i merescut 41-20. La partida estava encarrilada des del 18-0 inicial. Per la seua banda, Adrián se’n va anar molt cabrejat al vestidor. 
 
Pasqual ja té en les seues vitrines quatre títols individuals de frontó. Tres d’ells els ha guanyat contra Adrián.
 
Final de primera
Anteriorment, Àlex s’imposava a Zarzo per un ajustat 41-37. El de Vinalesa es va refer a mitja partida, ja que Zarzo gaudia d’un gran avantatge amb el 22-9. La reacció d’Àlex li va valdre per a aconseguir el títol en la segona categoria més important del Campionat Individual de Frontó.
 

Àlex Alandes i Zarzo amb els trofeus de campió i subcampió de primera. FOTO: Pau Molins
 
En les finals de tercera, disputades el passat dimarts, Miguel d'Atzeneta va véncer Paco Casares "Campanero" pel resultat de 41 a 32, després d'una gran remuntada. Tot seguit es va jugar la final de tecera categoria d'entre setmana, amb victòria d'Alberto de Massalfassar sobre Toni Costa per 41 a 20.
 
En la vesprada de hui, diumenge, 11 de desembre, es jugaran les finals de segona categoria.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article