elmusa

Els campions de l'individual de frontó es decideixen a Xest

Frontó

PilotaVeu / FPV / Xest.

El saló de plenaris de Xest va ser el lloc escollit per a la presentació de les finals del Campionat Individual de frontó - Trofeu President de la Generalitat Valenciana.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde del municipi, José Morell; del regidor d'esports; la delegada d'hisenda: el vicepresident de l'àrea de frontó, Daniel Novejarque, i de tots els protagonistes de les finals individuals de l'edició número 31 d'este campionat.

José Morell va mostrar la seua satisfacció perquè després de dos anys les finals tornen a un frontó tan destacat per a esta modalitat com és el Barón de Xest. L'alcalde va destacar que al llarg de l'any estan tractant de donar activitat de pilota amb partides de festes importants.

Per la seua banda, el vicepresident de la Federació de Pilota va assenyalar que les finals d’enguany seran molt competitives i que arribaven pesos pesats, com són els finalistes de la categoria especial, Adrián de Museros i Pasqual de la Pobla, i veterans com Toni Costa, de les categories d’entre setmana. Durant la presentació dels finalistes també es va signar el conveni entre la Federació i l'Ajuntament pel qual s'ha fet possible la disputa de les finals del mà a mà.

En acabar la presentació es van jugar les primeres finals. Miguel d'Atzeneta va véncer Paco Casares "Campanero" pel resultat de 41 a 32, després d'una gran remuntada. Tot seguit es va jugar la final de tecera categoria d'entre setmana, amb victòria d'Alberto de Massalfassar sobre Toni Costa per 41 a 20.

Les finals continuaran el pròxim diumenge amb el següent programa:

10.00 hores: Final 1a, Zarzo contra Àlex
11.30 hores: Final Especial, Adrián de Museros contra Pasqual de La Pobla
17.00 hores: Final 2a Entre Setmana, Carlos CPV Marquesat contra Enric CPV Vinalesa
18.00 hores: Final 2a, Jesús CPV Alcublas contra Marcelo CPV Casinos
 

Adrián de Museros i Pasqual de la Pobla lluitaran pel títol en la categoria especial. Foto: Javier Cid

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article