Fem Pilota - Capçalera

Alejandro de Paterna, campió del Trofeu Mestres del Puig

Frontó

David Sarasol / El Puig.

El passat divendres era dia gran al frontó Montesa del Puig.

A les set de la vesprada va començar la presentació dels 43 alumnes de l'escola de pilota del Puig i dels seus tres monitors. Després del visionat d'un fotomuntatge, on apareixia cadascun dels alumnes, a més d'un vídeo de tots ells, van començar a desfilar un per un pel mig del frontó, fins arribar a un entarimat, tot seguits per un canó de llum. Després van passar a ocupar el seu lloc per a la foto final amb les autoritats, el patrocinador i la junta directiva.

Abans de la primera final es va agrair el suport que l'empresa BVALVE ha fet a l'escola.
 

L'escola de pilota del Puig compta amb bona salut. Foto: Museu de la Pilota del Genovés

A continuació, va tindre lloc la primera final del Mestres juvenil en què dos dels alumnes, Efrén i Marco II, tots dos de quinze anys, es disputarien el trofeu. Al principi s'imposava la treta sobre el joc, però, a poc a poc, van començar a pilotejar i Efrén va imposar la seua força sobre la tècnica de Marco II, a més del nerviosisme d'este. Al final, un 31-21 que no fa justícia al joc de tots dos.

Després de la presentació dels dos jugadors, Alejandro de Paterna i Moro de Massalfassar, va començar la gran final. Hi havia un favorit, Alejandro, i encara que al principi se'n va anar ràpidament al marcador, Moro el va contrarestar amb la seua treta. Es va pilotejar molt i amb qualitat, amb tretes molt fortes per part dels dos jugadors i, després que Alejandro obrira un marge de 10 tantos, el Moro va igualar la partida a 35. Ací va arribar la gran decisió d'Alejandro de traure pilota nova i acabar amb la treta fins el 41-35. Just vencedor i just finalista. Cal recordar que Alejandro és l'únic jugador que ha estat present en totes les finals d'este campionat i que l'ha guanyat dues vegades.

A més a més, després del premi econòmic, el trofeu i la boina valenciana, la gran novetat era que el guanyador d'esta partida entrava a formar part de la que es disputarà el proper dimecres, 20 de desembre, al mateix frontó, entre Genovés II i Berasaluze II davant Puchol II i Alejandro.

L'entrega de trofeus la van fer el president de la Penya, Vicent Tomàs, i l'alcaldessa del Puig, Lluïsa Salvador.

I, com sempre, tot es va retransmetre en directe pel Facebook de la Penya, amb Rafa Vidal “Fageca” i J.A. Montesa com a comentaristes.
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article