elmusa

Alfara de la Baronia alça el trofeu de l'Edicom-Interpobles de trinquet

Galotxa

PilotaVeu / FPV /València.

El trinquet de Llíria va viure, el passat dissabte, una intensa jornada de partides amb les finals de les categories de trinquet de la 31a edició del Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom.

Pel matí es va jugar la final entre el Tamborí de València i el Caixa Popular Pobla Vallbona C, corresponent a la tercera B. L'equip del Tamborí es va avançar en el marcador, gràcies a la major seguretat en el joc dels seus tres components, deixant el resultat final en un clar 70 a 25. A primera hora de la vesprada va arribar el torn a la final de tercera A, on els protagonistes eren el Xilxes B i el Moixent. Partida renyida en què finalment el 70 a 55 va ser favorable a l’equip de la Costera. A continuació es jugava la final de la divisió de plata, on s’enfrontaven l’equip local de Llíria i el Riba-roja B. El marcador final, 70 a 40, donava la copa de campions als jugadors de Riba-roja, que es va mostrar com a l'equip més fiable en totes les seues línies.

Per últim, el Riba-roja A i l’Alfara de la Baronia es disputaven la final absoluta, on els jugadors del Camp de Morvedre defensaven la copa de campions guanyada en el 2016. Jesús, Alex, Javi i Raúl van sumar un nou triomf a la seua gran temporada, ja que han amb la victòria davant el Riba-roja del dissabte han aconseguit guanyar l’Edicom-Interpobles, l’Autonòmic de Galotxa, l’Autonòmic d’Escala i Corda i la Supercopa d’Escala i Corda. El lliurament de trofeus va córrer a càrrec de l’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia; el vicepresident de la FPV, Federico Oliva, i Vicent Duval, regidor de Moixent.
 

L'equip Riba-roja B va guanyar la final de 2a. Foto: FPV

Final Primera:
CPV Alfara de la Baronia (Jesús, Alex, Javi Font, Raul) - 70
Odontica Riba-roja A (David, Jesús Manuel, Adrian) - 20

Final Segona:
Paddock Riba-roja B (Jose, Santi, Ruben, Toni) - 70
CPV Llíria A (Borja, Miguel, Jose) - 40

Final Tercera A:
CPV Guerrer de Moixent (Vicent, Pedro, Jaime, Jose) - 70
CPV Xilxes B (Jose, Patri, Ruben, Pau) - 55

Final Tercera B:
CPV Tamborí Valencia (Joan, Carles, Gregori) - 70
Caixa Popular Pobla Vall. C (Salva, Adrian, Carles, Toni) - 25 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article