elmusa

Montserrat guanya la Copa Edicom-Interpobles 30 anys després

Galotxa

PilotaVeu / Borbotó.

Lanzadera Montserrat ha tornat a conquerir la Copa Interpobles Edicom després de 30 anys. L'equip de la Ribera va guanyar la primera edició del torneig i ha hagut d'esperar tres dècades per a tornar a una final i celebrar el triomf. L'equip Electrofassar Massalfassar, gran dominador de la competició en els últims anys, no ha pogut amb els seus rivals i ha caigut per 70 - 35.

L'ambient a Borbotó ha estat magnífic, amb aficionats de les dues localitats finalistes en primera categoria. Els de Montserrat han ocupat bona part de la graderia, amb el pilotari professional Marc entre ells. L'inici ha estat molt renyit però, a poc a poc, Montserrat ha anat escapant-se en el marcador i apoderant-se de la situació. Añó, el feridor de Montserrat, ha estat molt encertat i els seus companys Oscar, Javi i Carlos han realitzat una gran final. Moro de Massalfassar ha sigut qui més ho ha intentat en el seu equip, sense fortuna.

Al remat, victòria per a Montserrat, que ha tornat a una final per la porta gran. Només el feridor, Añó, havia nascut en l'últim gran èxit del seu equip en la Copa Interpobles. Per fi torna el trofeu al primer guanyador per a alegria de la seua entusiasta afició.

Victòria de Marquesat en la final de juvenils
En la final de juvenils l'equip de Marquesat ha donat la sorpresa i ha guanyat Beniparrell amb un clar 50 per 20.
 

Esta vesprada arriba el protagonisme per a les xiques amb la final que enfrontarà els dos equips locals, el Cent Duros Borbotó A i el Cent Duros Borbotó B.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article