elmusa

Llíria acull les finals de trinquet de l'Edicom de galotxa

Galotxa

PilotaVeu / FPV / València.

El pròxim dissabte es viurà, al Trinquet Municipal de Llíria, una gran jornada de finals, corresponents a les quatre categories de trinquet del Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom.

Les finals començaran de matí, a partir de les 11 hores, quan es disputarà la primera de les partides, corresponent a la final de tercera B, entre els equips del Tamborí de València i de Caixa Popular Pobla de Vallbona. Per la vesprada, a les 15.30 hores, arribarà el torn a la final de tercera A, on Amics de la Pilota Xilxes B i el Guerrer de Moixent es juguen la copa de campions de la categoria. A continuació, al voltant de les 17 hores, els jugadors locals del CPV Llíria, favorits pel fet de jugar a casa, s’enfrontaran al Riba-roja B pel trofeu de la divisió de plata.

Per últim, com a colofó al dia gran de l’Edicom-Interpobles en Llíria, la final de primera categoria tindrà com a protagonistes l’Alfara de la Baronia i el Riba-roja A, que comptarà amb David, Jesús Manuel i Adrián. Jesús, Javi i Alex, integrants de l’Alfara, defensen el trofeu de campions aconseguit en l’edició anterior. L’afició d’Alfara de la Baronia pot viure esta setmana una altra alegria més, ja que els seus joves jugadors ja han portat a les vitrines del seu club la copa de campions de l'Autonòmic de Galotxa i de la Supercopa d’Escala i Corda en la present temporada. De tota manera, els seguidors del club del Camp de Túria estaran d'enhorabona ja que, queden com queden els seus jugadors en les finals, han aconseguit classificar-se per a disputar les dues màximes finals, primera i segona.

11.00 h. Final Tercera B
CPV Tamborí València contra Caixa Popular Pobla Vallbona C

15.30 h. Final Tercera A
CPV Xilxes B contra CPV Guerrer de Moixent

17.00 h. Final Segona
CPV Lliria A contra Paddock Riba-roja B

18.30 h. Final Primera
CPV Alfara de la Baronia contra Odontica Riba-roja A
 

Finalistes de segona categoria dels equips de Llíria i Riba-roja B. Foto: FPV

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article