Fem Pilota - Capçalera

Saps qui ha sigut nomenat millor jugador del Mundial de Colòmbia?

Sabies Què?

PilotaVeu / València.

El IX Mundial de Pilota a Mà – Colòmbia 2017 ha sigut tot un èxit per a la selecció valenciana. En la categoria masculina, els representants valencians van aconseguir l'or en Llargues i en Joc Internacional i el bronze en One Wall Parelles, cosa que els feia sumar un total de 9 punts. Pel que fa a la categoria femenina, les valencianes es van endur el bronze, per darrere d'Euskadi i Mèxic, primer i segon respectivament.

Tanmateix, no ha sigut un valencià qui ha sigut nomenat millor jugador del Mundial sinó un especialista de One Wall mexicà: Isaí Alvarado, més conegut com 'La Perrita'. Els mexicans partien com a favorits en la modalitat indirecta del Mundial, ja que al país de l'Amèrica Central hi ha una gran tradició de frontó, i van derrotar en semifinals Sacha i Bueno. Els valencians eren conscients del potencial dels seus rivals i van quedar molt contents amb la consecució del bronze.
 
'La Perrita' també conegut com "Matador" és un jugador conegut, entre altres coses, per derrotar Timbo González, considerat el número 1 de One Wall a nivell mundial. En el vídeo podeu veure el duel entre estos dos grans jugadors de pilota a mà.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article