elmusa

La selecció valenciana exhibeix els trofeus a la Diputació de València

Pilota Món

PilotaVeu / València.

La selecció valenciana va visitar ahir dimarts la Diputació de València, on jugadors, jugadores i seleccionador van ser rebuts pel president de la corporació provincial, Jorge Rodríguez. La selecció valenciana, proclamada campiona en dos de les quatre categories del IX Campionat Mundial de Pilota a Mà de Colòmbia, va oferir els trofeus als membres de la institució.

En l'acte també va estar present la responsable de l’àrea d’Esports, Igualtat i Joventut, Isabel García, qui va subratllar l’aposta decidida per les dones en l’esport: “Esta vegada han estat terceres però estic convençuda que s'enduran el primer lloc en el pròxim campionat europeu d’Holanda”, ha afegit.

Per la seua banda, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, va dir: “Som identitat del poble valencià, som cultura, som una de les coses més vertebradores que hi ha a la Comunitat Valenciana”. A més, va donar les “gràcies per rebre estes figures que ho han donat tot en el campionat de Colòmbia. Han sigut una pinya, un equip, han estat tots al màxim nivell. I quan són un equip, els resultats es noten”.


Els protagonistes posen per a una foto on es respira el bon ambient que viuen. FOTO: El Joc del Poble
 
“Han sigut molts anys treballant per a aconseguir este títol”, va assegurar el capità de la Selecció, Pablo de Sella. “Des de 2004 no es guanyava en la modalitat de llargues”. Ara, després de l’èxit aconseguit, el president de la Federació ja mira cap a Holanda, on espera igualar o superar els resultats obtinguts, sobretot amb els ulls posats en les dones: “Ens ha eixit un rival complicat, les basques han quedat campiones del món, però a Holanda anem a donar faena i anem a guanyar, perquè en l'àmbit europeu ja pràcticament no teníem rival”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article