Les semifinals del Circuit La Bolata queden configurades

Ratlles

PilotaVeu / FPV / València.

L'última jornada de la primera fase del II Circuit La Bolata es va jugar a Xaló, on es van decidir els encreuaments per a les semifinals. Els semifinalistes ja es van classificar matemàticament a Ondara en la passada jornada, i Parcent, Sella i El Campello es trobaven empatats a 7 punts, mentre que Benidorm, amb 12 punts, era líder indiscutible.

Sella i Parcent van protagonitzar unes partides disputades al principi, però que resolgueren amb facilitat enfront Més Pilota i Agost respectivament. Sella va guanyar 10 per 3 Més Pilota-València, mentre que Parcent va derrotar Agost per 10 per 2.

La partida de la jornada va ser la jugada pels equips de Benidorm i El Campello, molt igualada fins al 6 – 6, moment en què Benidorm va començar a jugar més finament fins a la victòria final, gràcies a la qual cosa va deixar l’equip dels campellers a 6.

En la jornada, coincidint amb el dia contra la violència de gènere, el club i l'escola de pilota del poble amfitrió van elaborar un escrit per denunciar la xacra social que tantes vides i famílies trenca. L'encarregat de la lectura del mateix va ser Jesús de Sella.

La primera fase del 2n Circuit La Bolata ha consistit en 5 jornades de luxe entre les comarques del sud i, per primera vegada, també de l'Horta, on els 6 equips han demostrat allò que millor saben fer en la pilota valenciana. Els encreuaments de les semifinals, que es jugaran a Castell de Castells el 6 de desembre, són els següents:

CPV Benidorm front CPV El Campello
CPV Parcent front CPV Sella

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article