Fem Pilota - Capçalera

Pasqual i Adrián de Museros lluitaran pel títol individual de frontó

Frontó

PilotaVeu / FPV / València.

La tornada de semifinals del XXXI Autonòmic de Frontó Individual – Trofeu President de la Generalitat Valenciana ens va deixar dues remuntades, ja que tant Pasqual de la Pobla de Vallbona com Adrián de Museros es van sobreposar a les derrotes de l’anada per aconseguir el bitllet fins a la final.
 
La primera semifinal es va decidir el passat dissabte al frontó de la Pobla de Vallbona. Pasqual va fer valdre la seua condició de local per superar a Adrián de Quart per un contundent 41 per 28, resultat que li assegurava el pas a la final, ja que en la partida d’anada va caure derrotat per un ajustat 38 per 41.
 
La segona semifinal també es presentava més que atractiva, ja que Alejandro de Paterna havia aconseguit en l'anada una ajustada victòria per 41 a 36 front a Adrian de Museros. La tornada es va jugar en el mateix recinte que s’havia disputat el primer duel de l'eliminatòria, el frontó de Xest.
 
Va ser una partida intensa i disputada, en la qual Adrián de Museros es va imposar pel resultat de 41 per 31, fet que li donava el pas per a la gran final que es disputarà el pròxim diumenge 10 de desembre.
 
Tant Pasqual com Adrián de Museros són dos jugadors amb un gran número de finals disputades en l'Individual de Frontó. Pasqual ostenta en el seu palmarès 3 campionats i 5 subcampionats, mentre que Adrián de Museros, actual subcampió, ha aconseguit alçar el títol de campió en dues ocasiones, i s'ha quedat en altres tres a les portes d'aconseguir-ho.
 

Adrián de Museros és l'actual sub-campió. Foto: Javier Cid

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article