Comença el nou Trofeu d'Hivern a Llargues a Vilamarxant

Ratlles

PilotaVeu / FPV / València.
 
La primera edició del Trofeu d'Hivern a Llargues, premi Diputació de València, començarà aquesta setmana a Vilamarxant. Esta competició és una nova proposta de la FPV "per a seguir promocionant les llargues en la província de València".
 
Després d'aconseguir organitzar en la present temporada grups de competició tant en la Lliga de Llargues com en la Lliga de Perxa, arriba un nou torneig per a completar el calendari de la modalitat. En la primera edició participaran equips dels clubs de Borbotó, Naquera, Picanya, Tamborí de València i Vilamarxant-Llíria.
 
El diumenge, al carrer de l'Era Alta de Vilamarxant, es disputarà la primera de les jornades que es jugaran al llarg dels mesos de desembre, gener i febrer. A partir de les 10 hores es jugarà la partida inaugural del campionat, que enfrontarà a Borbotó i Tamborí, sent a continuació protagonistes els equips de Vilamarxant-Llíria i Naquera.
 
La pròxima jornada tindrà lloc a Nàquera el 17 de desembre.Les altres jornades restants de la competició regular es jugaran el 14 de gener a Godella, el 21 de gener a Picanya i el 28 de gener a Borbotó. La competició viurà les seus finals el diumenge 11 de febrer a  la localitat de Naquera. Consulteu els detalls del calendari punxant en este enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article