Fem Pilota - Capçalera

Arriba la final més esperada del Mundial

Pilota Món

PilotaVeu / València.
 
Hui se celebra a Colòmbia l'última jornada del Mundial de Pilota a Mà. La partida que tancarà el campionat serà la final de la modalitat reina de la competició, les Llargues. La selecció valenciana s’enfrontarà a Bèlgica al "chazódromo" de las Lunas, amb un ambient que s’espera que siga espectacular. La partida començarà a les 21h (15h, hora colombiana).
 
L’equip valencià afronta esta final amb la moral reforçada, després de guanyar contra els belgues en Joc Internacional. A més, en semifinals, Jose Luis, Martines, Santi, Nacho i Pablo van eliminar Colòmbia amb un contundent 6 a 1. En el següent vídeo podeu veure un vídeo del traure de Martines durant el campionat.


 
Encara no se sap qui jugarà esta nit la gran final. Sí que està clar que la motivació anirà pels núvols, ja que la selecció valenciana no guanya en Llargues des de 2004. En cas de fer-ho enguany, l'equip valencià tornaria a casa amb dos ors i dos bronzes, després dels tercers llocs aconseguits en One-Wall i la victòria en Joc Internacional.

La final de Chaza la jugaran Colòmbia i Holanda, a partir de les 16h (10h, hora colombiana).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article