Fem Pilota - Capçalera

La selecció aconsegueix dos bronzes en One Wall

Pilota Món

PilotaVeu / FPV / València.
 
Ahir divendres, a la mateixa hora que uns guanyaven el joc internacional, uns altres disputaven la fase final de One Wall. En la final de consolació de la categoria de parelles femenina, Mónica i Mar van guanyar les holandeses Marrit i Harmke per un 2-0. Per la seua banda, Sacha i Bueno es van imposar als belgues pel mateix resultat, aconseguint també la medalla de bronze, la tercera per als valencians. Per últim, Ana Belén, amb molèsties físiques, va quedar quarta del món en la categoria individual.
 
Bronze en parelles femení
La segona medalla de la competició va arribar de la mà de les xiques. En la categoria de parelles, Ana Belén i Mónica no van poder superar en semifinals les mexicanes Angélica i Paola. Després de perdre el primer set i guanyar el segon, van caure al tercer per 7-3 i van quedar fora de la final. No obstant això, es van refer per a la final de consolació. Mónica i Mar van guanyar el bronze imposant-se a les holandeses amb un contundent 2-0.
 

La selecció femenina: terceres i quartes en parelles i individual respectivament. FOTO: CIJB Colòmbia
 
Euskadi va guanyar Mèxic en parelles i Holanda en individual.
 
Bronze masculí
La parella masculina formada per Sacha i Bueno va donar ahir una tercera alegria al combinat valencià. De la mateixa manera que les xiques, la parella es va refer de la dura derrota (per 2-0) en semifinals davant Mèxic. Així que tocava jugar la final pel 3r i 4t lloc contra Bèlgica. Sacha i Bueno guanyaren 2-0 i es feren amb la tercera medalla de la jornada per a la selecció valenciana. Estes són les valoracions que feien després d'aconseguir-la.
 
 
Mèxic es va imposar a Argentina en la final de One Wall masculí (només hi havia una categoria, la de parelles).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article