Fem Pilota - Capçalera

Tot per decidir en les emocionants semifinals de l'individual de frontó

Frontó

PilotaVeu / FPV / València.

Les semifinals de tornada de l'individual de frontó es disputen este cap de setmana amb quatre dels millors especialistes de la modalitat. Tots els semifinalistes de la categoria especial han sigut campions i tenen moltes opcions de poder estar en la gran final.

En l'última jornada de la primera fase va quedar eliminat el campió de 2016 i ferm candidat a revalidar el títol, el Moro de Massalfassar. Els resultats de l’anada de les semifinals de categoria especial han deixat les partides de tornada molt emocionants, ja que tots els jugadors tenen serioses opcions d'arribar a la gran final, que es disputarà el 10 de desembre.

En la primera semifinal, disputada a Quart de Poblet, Adrián de Quart de Poblet va derrotar Pasqual de la Pobla de Vallbona, per 41 a 38, un resultat molt ajustat. Este dissabte 25 de novembre, en el frontó de la Pobla de Vallbona, a partir de les 18.30 hores, es decidirà el primer finalista de categoria especial. En la segona semifinal, disputada a Xest, Adrián de Museros va perdre davant Alejandro de Paterna, per 36 a 41. Este diumenge 26 de novembre a partir de les 12 hores es jugarà la volta d'esta eliminatòria en el frontó de Xest, novament.
 

Adrián de Quart va guanyar amb un resultat ajustat. Foto: Museu de la Pilota del Genovés

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article