elmusa

La selecció valenciana, en semifinals de One Wall Parelles masculí i femení

Pilota Món

PilotaVeu / FPV / València.

La selecció valenciana va aconseguir ahir la classificació per a les semifinals de la modalitat de One Wall Masculí Parelles en superar, en la ronda de quarts de final, la selecció d'Itàlia per 2 sets a 0, després d'haver certificat la seua classificació com a primers del grup A en guanyar la selecció francesa per idèntic marcador. Sacha i Víctor Bueno, la parella titular valenciana, han realitzat fins al moment un campionat perfecte, compenetrant-se a la perfecció i protagonitzant magnifiques actuacions.
 
El seu rival en la gran semifinal, que es jugarà hui, divendres dia 24, a partir de les 15.50h (hora colombiana. 21.50h, hora valenciana) serà la potent selecció de Mèxic, on juga la 'Perrita', un dels millors jugadors del panorama Internacional que va guanyar recentment Timbo, el considerat com a millor jugador del món de la modalitat de One Wall. En cas d’accedir a la final de la modalitat, esta es jugaria a continuació, a partir de les 20.40h (hora colombiana. 2.40h de dissabte, hora valenciana), al Coliseo Sergio Antonio Ruano.


Sacha i Bueno tenen un enfrontament complicat en semifinals. Foto: FPV
 
Este mateix escenari acollirà les semifinals de One Wall Femení Parelles a partir de les 14.30h (hora colombiana. 20.30h, hora valenciana). La selecció valenciana buscarà el pas a la gran final front a la selecció de Mèxic i, en cas d'accedir a la gran final, esta es jugaria a les 20.00h (hora colombiana. 2.00h de dissabte, hora valenciana). Si Ana Belén, Mònica, Victòria i Mar ixen vencedores, jugaran contra les guanyadores de la segona semifinal que enfrontarà Euskadi i Holanda.
 
Quasi de forma paral·lela es disputaran les semifinals de One Wall Femení Individual, on la nostra jugadora Ana Belén s’enfrontarà a Patricia d’Euskadi a partir de les 15.10h (hora colombiana. 21.10h, hora valenciana). L’altra semifinal mesurarà Paola de Mèxic front a Marrit d’Holanda. Les vencedores jugaran la gran final a partir de les 19.20h (hora colombiana. 1.20h de dissabte, hora valenciana).
 
Pel que respecta a la modalitat de Chaza, l’esport autòcton de Colòmbia, que es juga en un terreny de joc rectangular de 80 metres de llarg amb 5 integrants per equip i que és molt similar a les llargues a diferència de la pilota que és de cautxú, la selecció valenciana va quedar segona del grup B i per un joc no es va classificar per a les semifinals de la modalitat com a millor segona.
 
Tot i això, cal remarcar el gran ambient que es va viure al Chazodromo del Parque Central de San José de Albán, amb un ple total per veure les partides del grup A, que van tindre els següents resultats:

- Colòmbia 6 - 0 Anglaterra
- Euskadi 5 - 6 Selecció valenciana
- Selecció valenciana 6 - 0 Anglaterra
- Colòmbia 6 - 0 Euskadi
- Anglaterra 0 - 6 Euskadi
- Colòmbia 6 - 3 Selecció valenciana
 
Les semifinals de la modalitat de Chaza que es jugaran hui, divendres 24, a partir de les 09.00h (hora colombiana. 15.00h, hora valenciana) tindran els següents encreuaments:

- Colòmbia contra Bèlgica
- Equador contra Holanda

Punxeu ací per a veure el calendari de les partides: Mundial de Colòmbia
 

Ambient espectacular al Chazódromo. Foto: FPV

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article