elmusa

La selecció comença a disputar la fase de grups de chaza, modalitat colombiana

Pilota Món

PilotaVeu / FPV / València.

La selecció valenciana de pilota disputarà hui la fase de grups de la modalitat de chaza, la modalitat autòctona del IX Mundial de Pilota a Mà – Colòmbia 2017. Com és habitual en cada Mundial de Pilota a Mà, el país amfitrió proposa una modalitat típica de la seua zona. Per als valencians serà tot un repte, ja que les característiques de la pilota amb què es juga són diferents a les que estan acostumats i no han pogut preparar amb el material adequat esta modalitat. Tanmateix, el nivell i la tècnica dels representants valencians està més que demostrat i estan complint els objectius marcats fins al moment.
 
El combinat valencià forma part del grup més complicat, el grup A, que es disputa a la localitat de San José de Alban. El grup està integrat per la selecció amfitriona, Colòmbia, per Anglaterra i Euskadi. El cronograma de joc dels nostres, amb el nostre fus horari, és el següent:

16.30 hores – Selecció valenciana contra Euskadi
17.30 hores – Selecció valenciana contra Anglaterra
21.30 hores – Selecció valenciana contra Colòmbia
 
Les semifinals de la modalitat per a les quals es classifiquen el primer classificat de cadascun dels tres grups de competició i el millor segon classificat dels tres grups es disputaran demà divendres a partir de les 15.00h del nostre fus horari.
 
La competició de hui dijous continuarà per la vesprada amb la modalitat de One Wall masculí, amb la disputa de les últimes partides de la fase de grups i de la ronda de quarts de final. El duel que li falta disputar a la selecció valenciana de la fase regular del grup A es jugarà en el següent horari:

-20.20h (hora colombiana. Divendres 2.20h de la matinada, hora valenciana) – Selecció valenciana contra França
 

Molta expectació a Pasto per a veure el joc de chaza. Foto: CIJB Colòmbia


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article