elmusa

La selecció valenciana es mostra intractable en One Wall parelles

Pilota Món

PilotaVeu / FPV / València.

El Mundial de Colòmbia continua. En la passada jornada, els valencians van iniciar la competició en la modalitat de One Wall parelles, masculina i femenina. Les jugadores de Jaume Martí i Pigat II han estat brillants en el seu debut per parelles.

Primerament, Mar i Victoria s’han enfrontat a Itàlia (Martina i Alessandra), a la qual han guanyat per 2 a 0. Després, la parella formada per Ana Belén i Mònica s’ha enfrontat a la temible parella holandesa (Harmke i Marrit) a la qual han vençut, el el tercer set, per 2 a 1.

Demà divendres, 24 de novembre, disputaran les semifinals contra les jugadores de Mèxic. L'altra de les semifinals serà la de les parelles d’Euskadi i Holanda.

One Wall Masculí
Hores més tard de la participació de les xiques finalitzava la jornada amb les partides de One Wall masculí, amb la parella de Bueno i Sacha. Obrien foc amb la partida que els enfrontava a Anglaterra (Thomson i Grant), un enfrontament disputadíssim que finalment han aconseguit guanyar per 2 sets a 0.

La segona partida ha creuat la selecció valenciana contra Uruguai. Ací, la selecció valenciana també també s’han emportat la victòria. En conjunt, ha sigut un dia perfecte per a la selecció, a excepció de la no classificació de Victoria i Mar en individuals.
 

Ana Belén i Mònica, en la partida contra les holandeses. Foto: FPV 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article