elmusa

La selecció valenciana comença amb bon peu en la modalitat de llargues

Pilota Món

PilotaVeu / FPV / València.

La selecció valenciana ha aconseguit una important victòria en el seu debut en la modalitat de llargues del IX Mundial de Pilota a Mà –Colòmbia 2017, en superar la selecció italiana per un contundent 6 per 2. Ha estat una partida en la qual han demostrat el seu potencial per a situar-se, provisionalment, com a líders del grup C.
 
Els valencians es jugaran el pas a semifinals hui dimecres a partir de les 09.30 hores, hora colombiana, enfront de la selecció d’Euskadi. Una nova victòria els permetria certificar el seu pas cap a semifinals com a primers de grup, sense haver de passar abans per ser els millors segons. Això sí, cal destacar el nivell del combinat basc, que es va estrenar ahir en la modalitat de llargues i va superar Itàlia amb un resultat de 6 per 4.
 
La resta de resultats de la jornada de dimarts en llargues van ser els següents:

GRUP A
Colòmbia 6 – 0 Argentina
Bèlgica 6 – 1 França
Bèlgica 5 – 3 Colòmbia (ajornat per falta de llum)
 
GRUP B
Holanda 6 – 0 Anglaterra
Ecuador 6 – 0 Cuba
Anglaterra 6 – 0 Cuba
 
La selecció valenciana, en cas que es classificara per a semifinals, jugarà esta vesprada de dimecres, a partir de les 14 o 15 hores, hora colombiana. En cas d'accedir a la final, es jugaria el dissabte dia 25.
 
A més a més, els jugadors de Pasqual Sanchis "Pigat II" també realitzaran esta vesprada el seu debut en la modalitat de One Wall Masculí Parelles, amb un transcendental duel front a Anglaterra, una de les favorites en la modalitat, ja que va quedar tercera en l'últim Mundial disputat a Massamagrell. Tot indicia que Sacha, considerat un dels millors jugadors europeus de One Wall, farà parella amb Bueno en esta competició. El cronograma de partides dels nostres jugadors a One Wall serà el següent:

Dimecres 22/11 – 17.30 hores – Grup A – Anglaterra vs. Selecció Valenciana
Dimecres 22/11 – 18.50 hores – Grup A – Selecció Valenciana vs. Uruguai
Dijous 23/11 – 20.20 hores – Grup A – Selecció Valenciana vs. França


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article