elmusa

La selecció valenciana arriba a la primera final del Mundial de Colòmbia

Pilota Món

PilotaVeu / FPV / València.

La selecció valenciana de pilota ha superat la selecció holandesa en la segona semifinal de la modalitat de Joc Internacional del IX Mundial de Pilota a Mà – Colòmbia 2017, pel resultat de 6 a 2. Els jugadors titulars en este enfrontament han sigut Genovés II, Puchol II, Nacho, Pere Roc II i Pablo de Sella, amb l'actuació destacada de Genovés II i Puchol II al traure.
 
Ha sigut una partida ràpida i en la qual els nostres jugadors han desenvolupat un joc efectiu i de gran qualitat, sobreposant-se a la derrota que van patir en la jornada inaugural davant del mateix rival. El seleccionador absolut, Pasqual Sanchis, ha valorat la partida després de finalitzar. "La partida de hui ha sigut més clara, els jugadors han jugat més tranquils i amb més serenitat, fent el que havien de fer. Hem demostrat una major classe que els holandesos i estic molt content per com ens hem sobreposat a la derrota d'ahir front a la mateixa selecció”.

La Federació de Pilota Valenciana ha publicat un vídeo al seu canal de Facebook amb l'últim joc de la semifinal

 
El rival dels valencians en la gran final serà la selecció de Bèlgica, que ha superat per un ajustat 6 per 5 la selecció amfitriona de Colòmbia, que ha estat a punt de donar la primera gran sorpresa del torneig. Ha sigut un duel molt disputat, intens i amb constants interrupcions per part dels jugadors. La partida s'ha decidit desprès de la igualada a 5 i 40 per 40.
 
Per a la selecció masculina, esta semifinal ha sigut l'inici d’una intensa jornada d'este dimarts, 21 de novembre. La participació dels valencians continuarà a partir de les 14.45 hores, hora colombiana, amb el debut en la modalitat de Llargues, on s'enfrontarem a la selecció d'Itàlia. En esta modalitat cal remarcar que la fase de grups es completarà demà en un duel davant la selecció d’Euskadi.
 

L'oratge ha sigut millor que el primer dia. Foto: FPV
 
A més a més, durant el matí ha començat la competició en la Categoria de One Wall Femení Individual amb la disputa de la fase de grups a partir de les 08.00 hores, hora colombiana.
 
Els compromisos de les nostres jugadores són els següents:
Grup B – Victoria contra Patricia (Euskadi)
Grup G – Mònica contra Angèlica (Mèxic)
Grup B – Victoria contra Fatima Maria (Ecuador)
Grup E – Ana Belen contra Silvia (Cuba)
Grup G – Mar contra Mònica
Grup E – Ana Belen contra Adriana (Ecuador)
Grup G – Mar contra Àngelica (Mèxic)
Grup B – Victòria contra Martina (Itàlia)

Comentaris

aficionat sella
1.

Molts ànims i força! esperem la copa del món!

Comenta aquest article