Benidorm, Sella, Parcent i El Campello, semifinalistes de la Bolata

Ratlles

PilotaVeu / FPV / València.

A falta d'una jornada per a concloure la fase de lligueta del II Circuit La Bolata, ja estan definits els equips que disputaran les semifinals. Benidorm és el líder intractable de la competició, mentre que Sella, Parcent i El Campello estan empatats a 7 punts. Xaló serà l'escenari de l'última jornada d'esta fase, on es decidiran els encreuaments de les semifinals.

La passada jornada, a Ondara, es va oferir tres partides ben vibrants on es va poder apreciar la millora que han sofert els equips durant el campionat, dia rere dia, on cada volta els resultats estan més igualats i els jocs més disputats. Les victòries es van decantar per detalls tècnics o per la força física dels jugadors del circuit.

La primera partida del matí va enfrontar Benidorm i Agost, el líder contra el cuer, amb victòria per a Benidorm. Així i tot, l'equip de l'Alacantí va fer 6 jocs, amb què van demostrar el seu saber fer malgrat no aconseguir sumar cap punt.

La segona partida del matí va ser la més igualada i es va disputar entre Sella i Parcent, partida que va guanyar este últim club, de manera que va ser l'equip amb més partides guanyades després de Benidorm. L'equip de Sella va fer 8 jocs i, per tant, va sumar un punt a la classificació general, fet que ha donat peu al triple empat a 7.

La darrera partida, ja a la vesprada, la van jugar El Campello contra l'equip Més Pilota de València. El Campello va ser el vencedor després de sumar la seua segona partida guanyada en este campionat, malgrat l'absència de Martines, cridat per la Selecció Valenciana per al Mundial de Colòmbia.

Així està la classificació del Circuit:

1r Benidorm 12 punts
2n Sella 7 punts
3r Parcent 7 punts
4t El Campello 7 punts
5é València 3 punts
6é Agost 0 punts

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article