Fem Pilota - Capçalera

La selecció valenciana assoleix les semifinals en Joc Internacional

Pilota Món

PilotaVeu / FPV / València.

La Selecció Valenciana s'ha classificat per a jugar les semifinals de Joc Internacional durant la jornada d'ahir, dilluns 20 de novembre. El primer dia de competició s'ha caracteritzat per la intensa pluja amb què han hagut de disputar-se totes les partides. La modalitat de Joc Internacional s'ha jugat a l'estadi de la Libertad, de l'equip de futbol Deportivo Pasto.

La Selecció Valenciana ha guanyat dues partides amb autoritat i ha perdut per la mínima contra Holanda. El primer dels duels l'ha jugat contra la lluitadora Holanda amb Genovés II, Pere Roc II, Bueno, Pablo de Sella i Nacho. Contra Anglaterra han disputat la partida Puchol II, Bueno, Pere Roc II, Giner i Santi.

Amb els resultats obtinguts, la selecció valenciana masculina s'ha classificat per a les semifinals com a millor segon classificat. La semifinal serà, de nou, contra Holanda. Els valencians eixiran mentalitzats i sabedors de la duresa dels seus rivals.

Els resultats del enfrontaments han sigut els següents:

Euskadi 5 – Bèlgica 6
Méxic 6 – França 5
Itàlia 6 – Equador 1
Holanda 6 – Anglaterra 1
França 6 – Colòmbia 5
Holanda 6 – Cuba 0
Anglaterra 6 – Cuba 0
Bèlgica 6 – Equador 2
Colòmbia 6 – Argentina 2
Colòmbia 6 – Mèxic 5
Selecció Valenciana 6 – Anglaterra 0
Selecció Valenciana 6 – Cuba 0
Bèlgica 6 – Itàlia 4
Selecció Valenciana 5 – Holanda 6

Demà es disputaran les semifinals i el tercer i quart lloc al mateix escenari de joc. Els enfrontaments seran a partir de les 9.00 hores del matí:

Colòmbia – Bèlgica
Selecció Valenciana – Holanda

Puchol II ha penjat un vídeo al seu canal de Facebook explicant les seues sensacions, junt amb Santi i Genovés II, que podeu veure tot seguit: 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article