elmusa

Alberto Soldado, proclamat nou president de la CIJB

Pilota Món

PilotaVeu / FPV / València.

El president vigent, José Daniel Sanjuán, va anunciar ahir, en l'Assemblea General de la Confederació Internacional de Pilota (CIJB), que no es presentava a la reelecció i que únicament hi havia una candidatura presentada en temps i forma, la d’Alberto Soldado Hernández. D’esta forma, el que fins ara ha sigut responsable de comunicació de la CIJB va ser automàticament elegit, ja que no hi havia altres candidats. Alberto Soldado presidirà la CIJB els pròxims anys.

En la primera jornada del Mundial de Pilota a Colòmbia (la d'ahir diumenge), va haver reunions de coordinació d'àrbitres, i també es va tractar entre totes les federacions el tema de les proteccions de les mans. Els representants d'Euskadi van participar per primera vegada en esta reunió.


Alberto Soldado parla en un moment de l'Assemblea General de la CIJB. Foto: FPV


Pèro el més destacat de la jornada va ser la celebració de l'Assemblea General de la CIJB. Els punts més destacats —a banda del nomenament del nou president— van ser l’aprovació del calendari de joc per a este mundial, després d’alguns canvis realitzats pel comité organitzador, i l’aprovació del calendari de competicions per als pròxims quatre anys:

- 2018: Campionat Europeu de Pilota a Holanda.

- 2019: Eurojove de Pilota a Holanda y Panamericà de pilota en Equador o Argentina.

- 2020: Campionat del Món a Bèlgica.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article