Fem Pilota - Capçalera

Els valencians comencen el Mundial davant Cuba, Holanda i Anglaterra

Pilota Món

PilotaVeu / València.

La selecció valenciana està aclimatant-se a marxes forçades per a començar amb les millors sensacions el Mundial de Pilota a Mà de Colòmbia. Este diumenge va tindre lloc la jornada d'inauguració del Mundial, amb exhibicions de chaza a tabla, una modalitat autòctona jugada amb una raqueta gran de fusta. En el Mundial els participants hauran de competir a la modalitat de chaza amb la mà.

Els valencians, que van presenciar la jornada inaugural, també han tingut temps per a entrenar. Els nostres representants es van vestir de curt a primera hora del matí per a practicar el Joc Internacional en el Parque Simón Bolívar, ja que esta modalitat serà la que obrirà el campionat. També han tingut temps per a practicar One Wall, tant els xics com les xiques.

Els primers enfrontaments de l'equip valencià seran contra Cuba, Països Baixos i Anglaterra. Esta modalitat és una de les que millors resultats ha donat en les últimes participacions, per la qual cosa els valencians tenen com a objectiu la victòria.
 Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article