elmusa

Montserrat i Massalfassar disputaran la final de la Copa Edicom de galotxa

Galotxa

Paco Durà / Quart de les Valls.

Els equips de Montserrat i Massalfassar seran els finalistes de la Copa Edicom de galotxa, que es disputarà a la canxa de Borbotó, després que s'hagen disputat les partides de tornada de semifinals este dissabte, sense cap sorpresa. Montserrat ha tornat a guanyar, 35-70 a Marquesat. I Massalfassar, que portava de l'anada 70-35 d'avantatge, ha perdut 50-40. En eixe moment s'ha donat per finalitzada la partida, ja que l'equip de l'Horta Nord ja estava classificat i per tant no feia falta seguir jugant amb poca llum al carrer.
 
Al carrer de Quart no hi hagué "miracle"
Els jugadors i seguidors del Xiringuito el Xato-Quart (Àlex, el Xato, J. Antonio i Berbis) confiaven que enguany es podria donar de bell nou la sorpresa. Però no hi ha hagut "miracle", ja que els jugadors de Massalfassar, el Moro, Ximo, Jorge i el feridor Paco, han estat molt millor que l'any passat. I encara que els de Quart apretaven prou al principi i es posaven per davant 25-5, el Moro ha demostrat que és el millor de la modalitat i els seus companys també han estat molt bé. La diferència ha anat reduint-se, fins a arribar als 40 tantos que els donava el passaport a la final.
 
El feridor local Berbis feia molts quinzes en la primera part; però després ha fet algunes faltes al tocar reixa i botar fora de la galotxa. També ha faltat enteniment en algunes jugades entre el Xato i J. Antonio. Àlex ha lluitat molt però no ha sigut suficient, una vegada han perdut dos jocs de Val i 15 i la pilota també ha jugat en alguns moments a la mà dels visitants. Davant un rival tan fort, els locals necessitaven tindre massa coses de cara per remuntar el 70-35. De seguida s'ha vist que no era fàcil i Massalfassar ha sigut just guanyador de la semifinal.
 
Lanzadera Montserrat torna a guanyar al campió Marquesat, 35-70
Per la seua part, Lanzadera Montserrat ha tornat a ser superior a Marquesat i ha guanyat a domicili, 35-70, el mateix resultat que va aconseguir en l'anada. Jugaven Óscar, Javi i Añó, que han sigut superiors als de Marquesat, Pau, Nando, Sopetes II i el feridor Benja. Per tant, queda eliminat el vigent campió de la Copa Edicom de Galotxa.

 

Equip de Lanzadera Montserrat. Fotografia: CPV. Montserrat
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article