Fem Pilota - Capçalera

La selecció valenciana vola cap al Mundial de Colòmbia amb les màximes aspiracions

Pilota Món

PilotaVeu / FPV / València.

La selecció valenciana de pilota ha eixit este matí rumb a Pasto (Colòmbia), on arribarà a migdia de demà dissabte, per a disputar el IX Mundial de Pilota a Mà. Els valencians defensaran el campionat absolut en categoria masculina, mentre que en la categoria femenina buscaran conquerir el seu primer or Mundial. Mónica Moya, una de les integrants del combinat valencià, es va mostrar molt il·lusionada en l'últim programa d'El Joc del Poble. "Este és el nostre any, anem a pel títol mundial", deia Mónica.
 
L'equip entrenat per Pigat II iniciarà la seua participació en esta novena edició del Mundial de Pilota a Mà el dilluns 20 de novembre amb la modalitat de Joc Internacional. En categoria masculina la competició també comptarà amb les modalitats de One Wall, Llargues i Chaza, mentre que en categoria femenina es jugarà a One Wall per parelles i One Wall individual.

En total, esta novena edició del Mundial de Pilota comptarà amb la presència de 17 seleccions. A banda dels valencians, hi haurà equips de Bèlgica, Holanda, Itàlia, França, Anglaterra, Euskadi, Argentina, Colòmbia, Equador, Mèxic, Uruguai, Paraguai, Veneçuela, Cuba, Chile i Bolívia.
 
La llista de jugadors convocats és la següent:
- José Cabanes Corcera, Genovés II
- José Luis Calvo Segura
- José Antonio Martínez Asensi, Martines
- Marc Giner, Giner
- Víctor Bueno Gimeno
- Francesc Xavier Puchol Cataluña, Puchol II
- Ignacio Chacon Dalmau, Nacho
- Pablo Vidal Climent
- Rodrigo Sebastià Alonso, Pere Roc II
- Sacha Kruithof Perelló
- Santiago Ortuño Orquin, Santi de Finestrat
- Mónica Moya Caballero
- Ana Belen Giner Facila
- Mar Giménez Gascó
- Victoria Diez Sanjuan
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article