Per quin club ha fitxat Sergi d'Agost?

Ratlles

Pau Molins / València.

La setmana passada, el programa radiofònic El Joc del Poble va revelar que Sergi d'Agost ha fitxat pel club de pilota de Relleu. Per tant, el traure dominador —indiscutible hui en dia— de les últimes edicions de la Lliga a palma abandona l'equip del seu poble i es trasllada al cor de la Marina Baixa.

Amb esta notícia s'agiten els pronòstics de cara a la pròxima Lliga a palma, que encara no té definits els equips que participaran en cada categoria. Això sí, és probable que l'equip de Relleu, amb Sergi, no puga jugar en la primera categoria d'aquesta competició. De fet, només podrà fer-ho si renuncia algun dels clubs que té dret a jugar en el grup dels millors.

Aparentment, amb açò damunt la taula és difícil comprendre perquè Sergi fitxa per un club que, de moment, té un nivell menor. Però ell explica que això mateix li suposa una "oportunitat de créixer, ja que millor equip que en Agost no podria tindre. Relleu ho té difícil per a oferir-me un equip com el que he tingut al meu poble. Això sí, em donen l'oportunitat de poder pagar-me les meues despeses i els meus entrenaments". Així mateix, el jove d'Agost es mostra ambiciós de cara a millorar tant en palma com en escala i corda.
 
Sergi d'Agost fent un traure amb la samarreta d'homenatge a Àlvaro de Tibi
 
A banda d'això, Sergi destaca que a Relleu sempre han apostat per ell i això el motiva. També recorda que en esta localitat la pilota era residual fa poc de temps, tot i que en els últims anys l'esport autòcton està creixent als seus carrers. Amb esta nova incorporació, Relleu fa un gran pas en la recuperació de la pilota i segur que en els pròxims anys se situa com un dels clubs destacats de la modalitat a ratlles.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article